ORDU / KORGAN - Tepealan Ortaokulu

Merve COŞKUN 0543 766 9861
TEPEALAN MAH. GÜLLÜ KÜME EVLERİ NO 3/2 KORGAN / ORDU
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmek.
Misyon
Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine ailesine ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birey olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğrenim
08:20 - 14.30
Ulaşım
Okulumuza her gün Korgan İlçesinden "Öğretmen Servisi" gelmektedir. Bunun yanında okulumuz öğretmenlerinden Fatsa İlçesinden gidiş-geliş yapanlar vardır. Okulumuz Fatsa İlçesine 50 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi
Korgan İlçesinden Öğretmen Servisi mevcuttur. Öğrencilerin de büyük bir çoğunluğu taşıma ile okula gidiş-geliş yapaktadır.
İlçe Merkezine: 13 km İl merkezine: 80 km