ORDU / KORGAN - Tepealan Ortaokulu

Servis Şoförlerimizle Toplantı

Kas

Okulumuz Sayın Kaymakamımız Emrullah DOĞRU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza ALAN tarafından ziyaret edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde okul veli öğrenci iletişimini arttırmak amacıyla veli ziyaretlerine başladık.

Okul Bahçemiz Oyun Alanına Dönüşüyor

Okul Bahçemize geçmişten bugünümüze uzanan keyifle oynadığımız bir çok geleneksel oyunlar çizildi. Okulumuz yapılan çalışmalarla öğrencilerimiz için daha ilgi çekici hale geldi. Artık tenefüsler, Beden Eğitimi ve Oyun dersleri öğrencilerimiz için daha eğlenceli.

Okul bahçemizin renklenmesinde emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.