ORDU / KORGAN - Tepealan Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen etkinlik ile kutlandı.

Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yusuf Yumak 6/B küçükler ilde sağ/sol ikisinde de birinci olmuştur.

Muhammet Berat Ağan 6/A küçükler ilde sağ sol dördüncü olmuştur.

Songül Çelgin 8/A kendi kategorisinde sağ 2.  solda 3. olmuştur.

Kadir güneş 8/B kendi kategorisinde (sağ /sol) üçüncü olmuştur.

Muhammed Talha 7/B kendi kategorisinde sağ bilekte birinci solda üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

7. Sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde Türk İslam Bilginlerini canlandırdı. Etkinlik sırasında öğrencilerimiz hem öğrenip hem de eğlendiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ramazan sakinlik, sabır, huşu, ikram, yardımlaşma ve dayanışmayı da beraberinde getiren gönüllere huzur veren ay olmasıyla bilinir.

Tepealan ailesi olarak öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile birlikte yardımlaşma dayanışma amacıyla başlatmış olduğumuz Ramazan Kolisi hazırlama sürecimiz tamamlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hayırlı Ramazanlar...

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi.

Günün anlam ve önemine dikkat etmek öğrencilerimizde milli bilinç uyandırmak amacıyla;

İstiklal Marşını güzel okuma yarışması,

İstiklal Marşı konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışması,

İstiklal Marşı konulu pano yarışmalarında kazanan öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik göndermiş olduğu deneme sınavı öğrencilerimize uygulanmıştır.

Mrt

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere, her sınıfımız ramazan kolisi hazırlıyor. Sizlerde göndermek istediğiniz gıda malzemelerini bizlere ulaştırarak yardım edebilirsiniz.

Hayırlı Ramazanlar.

Müracaat: Tepealan İlk-Ortaokulu

(0543 766 9861 – 0554 447 5575)

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz ile lise tantım gezilerimiz devam ediyor.

Liseleri daha iyi tanımak sınava ve geleceğe yönelik çalışmaları daha bilinçli ve istekli sürdükmek amacıyla lise tanıtım gezileri yaptık.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz ile lise tantım gezilerimiz devam ediyor.

Sivil Savunma Günü

Okul Geneli Deneme Sınavı

Tepealan Ortaokulu olarak okulumuzun tüm öğrencilerine deneme sınavı uygulandı.

Bu sayede öğrencilerimizin;

• Zamanı doğru kullanmaları,
  • Test çözme pratiği kazanmaları,
  • Stresle başa çıkabilmeleri,
  • Sınavların sonunda yapılan analizle eksik konuların belirlenmesi,
  • Eksik yönlerinin hızlı ve etkili biçimde tamamlanması,
  • Sınavlara daha güçlü hazırlanmaları,
  • Gelişimlerini takip edebilecek istatistiklerin elde edilmesi amaçlanmıştır.

Şbt

Geleneksel Türk Zeka Oyunu Mangalayı sevdirmek ve yaymak amacıyla okulumuzda turnuva yapıldı.

Turnuvada birinci olan Azra ÖZCAN adlı öğrencimizi tebrik ediyoruz.